Post Reply
2 posts • Page 1 of 1
Postby Mummbel » 14 Jun 2020 13:44
Hi

Beim Beckenvolumen in der Dosierberechnung, muss ich da den Netto- oder Bruttowert angeben ?

LG René
LG René
Mummbel
Posts: 79
Joined: 03 Jan 2020 12:43
Feedback: 0 (0%)
Postby Wuestenrose » 15 Jun 2020 15:03
Hallo René,

den Nettoinhalt.


Viele Grüße
Robert
生命太短暫了,因此無法躺在床上死去。
User avatar
Wuestenrose
Posts: 6620
Joined: 26 Jun 2009 10:46
Location: Im Herzen der Renaissance- und Fuggerstadt Augsburg
Feedback: 4 (100%)
2 posts • Page 1 of 1
Related topics Replies Views Last post
Nährstoff-Rechner ,Nährstoffentwicklungs Kurvendarstellung
by David 10315 » 08 Dec 2013 16:35
2 231 by David 10315 View the latest post
09 Dec 2013 13:43
Beckenvolumen im Nährstoffrechner
by TLO » 12 Aug 2014 09:51
6 579 by Joe Nail View the latest post
15 Oct 2014 23:30
"Beckenvolumen" beim Flowgrow Düngerechner
by Felix Wentdiving » 02 Aug 2018 06:26
2 307 by Felix Wentdiving View the latest post
02 Aug 2018 07:05
GH-Mg-Ca-Rechner
Attachment(s) by Wuestenrose » 29 Aug 2016 18:58
2 775 by Wuestenrose View the latest post
26 Jan 2019 22:02

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests